Produkty pro ag svařování (14)

Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
Excelence v laserovém řezání v San Cipriano d'Aversa, Neapol, Caserta

Excelence v laserovém řezání v San Cipriano d'Aversa, Neapol, Caserta

Mezi mnoha službami, které vám nabízíme v Alaia Serramenti srl, je také laserové řezání. Je to jedna z nejpokročilejších technologií v oblasti zpracování kovů, která vám umožňuje dosáhnout velmi kvalitních výsledků, přesných na milimetr. Zařízení pro laserové řezání nejnovější generace, které máme v našem sídle v San Cipriano d'Aversa, nám umožňuje rychle a zcela efektivně vytvářet složité tvary, na rozdíl od toho, co se děje při použití tradičních zpracovatelských technik, které jsou obvykle charakterizovány velmi dlouhými výrobními časy. S našimi technologicky pokročilými stroji jsme schopni řezat materiály jakéhokoli typu a tloušťky, a nabízíme vynikající služby různým výrobním sektorům. Například jsme navázali důležitá partnerství v oblasti výroby komponentů pro průmysl a vytváření prototypů pro design.
profesionální pěstitelé

profesionální pěstitelé

Profesionální kultivátory jsou navrženy pro těžké přípravy půdy a nabízejí bezkonkurenční efektivitu při rozrušování a provzdušňování země. Tyto stroje jsou vybaveny výkonnými motory a odolnými hroty, což zajišťuje důkladnou přípravu půdy i v náročných podmínkách. Ideální pro použití v zemědělství a zahradnictví, profesionální kultivátory poskytují uživatelům sílu a přesnost potřebnou k optimalizaci jejich praktik správy půdy. Nastavitelné hloubkové nastavení a ergonomický design profesionálních kultivátorů zajišťují pohodlí a kontrolu během provozu. Tyto stroje nejen šetří čas a úsilí, ale také zlepšují kvalitu půdy tím, že míchají organickou hmotu a zlepšují odvodnění. Investice do kvalitního kultivátoru je chytrou volbou pro každého, kdo chce optimalizovat své zahradnické nebo zemědělské praktiky.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
PERONI Gran riserva rossa 12 lahví 50 cl

PERONI Gran riserva rossa 12 lahví 50 cl

Toto pivo Rossa vysoké kvality má alkoholový obsah 7 %. Balení po 12 lahvích o objemu 50 cl nabízí jedinečnou a robustní chuť, ideální k doplnění vašich jídel nebo na relaxační večer. Užijte si eleganci "PERONI Gran riserva rossa" v každé sklenici.
Technická podpora

Technická podpora

Spolupráce s designérem Charakteristiky Bossongových kotev jsou definovány na základě specifických parametrů každého jednotlivého projektu, stejně jako rozměrů otvoru, do kterého musí být zakotveny, které závisí na typu materiálu tvořícího podklad. Změna informací týkajících se znalosti stavu zachování budovy a cílů prováděných zásahů, výkresů a fotografií, vzorů trhlin a deformací, stejně jako návrhu zásahů, jsou velmi důležité pro definování typu kotvy, která nejlépe vyhovuje aplikaci, a také pro posouzení zásahu z ekonomického hlediska. Testy na místě Potřeba poskytnout projektovým inženýrům možnost posouzení chování injektovaných kotev v konkrétní aplikaci a v specifickém prostředí vedla Bossong k vybavení svých techniků mobilními přístroji, které umožňují provádění testů na místě.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia z oblasti Taranto a Brindisi. Obsah alkoholu 13,00% Vol. Minimální objednávka 720 lahví po 75 cl. Celkový počet kartonů 60, každý s 12 lahvemi.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Gaggenau - GAGGENAU Rozdíl má jméno

Gaggenau - GAGGENAU Rozdíl má jméno

Design jako aplikované umění v technologii Vytvoření spotřebiče začíná myšlenkou na jeho funkci. Design musí přispět k zajištění výjimečných výkonů, bez nejistot. Vize designéra by měla nejen usnadnit tuto funkci, ale také inspirovat. Může vyzvat technologii, může inovovat, ale jejím hlavním úkolem je zajistit skutečné výhody pro uživatele, který dbá na design. To je jádro funkčního uměleckého díla. Tvarování kovu pro účel Od pečlivého laserového řezání po namáhavé ruční leštění, za všemi hodinami, které investujeme do výrobního procesu, je vždy jasný cíl: pro nás to znamená vytvoření produktu s duší. Náš film "Vyrobeno v Lipsheimu" se zaměřuje na toto téma a ilustruje vývoj varných desek série Vario 400. Digitální řemeslníci Věnujeme maximální péči řemeslnému zpracování, dnes stejně jako před 300 lety. S respektem k tradici
leaf vacuums

leaf vacuums

Leaf vacuums are essential tools for maintaining clean and tidy outdoor spaces. These machines efficiently collect leaves, debris, and other organic materials, reducing the need for manual raking and sweeping. Leaf vacuums are ideal for both residential and commercial use, offering various capacities and features to suit different needs. With their powerful engines and durable construction, leaf vacuums make waste management efficient and environmentally friendly. In addition to their primary function, leaf vacuums contribute to sustainable gardening practices by collecting organic waste for composting or disposal. The ergonomic design and easy-to-use controls ensure comfort and precision during operation, reducing the physical strain on the user. Whether you're a professional landscaper or a gardening enthusiast, leaf vacuums are a valuable addition to your toolkit, helping you maintain a clean and sustainable outdoor space.